www.danielreuss.com contactgegevens lijst met cd-opnames lijst van komende concerten achtergrondinformatie U zit nu in het Nederlandstalige gedeelte van de website. Klik op 'E' voor de Engelse versie. Click here for the english version of this website.
recensies etc.
Privacyverklaring


Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief verwerken wij uw persoonsgegevens (alleen naam en mailadres) om de nieuwsbrief “Daniel Reuss” te kunnen versturen.
Het doel van het verwerken van uw persoonsgegevens is het u op de hoogte houden van optredens en nieuws rond Daniel Reuss. De rechtsgrond is uw eigen, vrijelijk gegeven toestemming. Die toestemming kan op de volgende manieren gegeven zijn:

per mail
via de site

U kunt zich op elk moment uitschrijven uit de nieuwsbrief door op de uitschrijflink te klikken die onderaan de nieuwsbrief vermeld staat. Of u stuurt een mail naar: nieuwsbriefdanielreuss@xs4all.nl. U kunt ook bellen naar 030-2964444. Als u zich uitschrijft verwijderen wij uw gegevens.

U heeft recht op inzage, rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens. Bent u hierover ontevreden dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.